Tortas „Dainava“ – tai tikra klasika tapęs tortas, kuriame ir vėl karaliauja šokoladas. Tvirti riešutų morengo papločiai pertepami sviestiniu šokoladiniu kremu ir pagardinami alkoholiu. Tortas apliejamas šokoladine mase ir papuošiamas skaldytais riešutais. Morengas gaminamas pagal specialų „Šokolado meistrai“ receptą, kurio dėka išlieka tvirtas ir trapus, o aromatingi lazdyno ir žemės riešutai jam suteikia dar daugiau traškumo. Riešutinis skanėstas kurio norisi dar ir dar!
Tortas „Dainava“ gyvuoja jau daugiau nei pusę amžiaus. Originaliai sukurtas 1966 metais A. Vienuolio gatvėje Vilniuje, tuo metu viename iš didžiausių sostinės restoranų „Dainava“. Restoranas „Dainava“ garsėjo originaliu interjeru ir grybų patiekalais. Keturios banketinės salės talpindavo 362 svečius. Šiandien restorano „Dainava“ neliko ir pėdsakų, o tortas „Dainava“ daugelio vis dar perkamas ir mėgiamas.
Visos šeimos šventės – tik su Jūsų tortais! Skaniausi Vilniuje. Klasikiniai receptai. Kokybiški ingridientai. O požiūris į klientus (Jeruzalės g.) – profesionalus ir malonus. Ačiū!
Очень очень вкусно-замечательно!