„Šokolado meistrai“ tortai pasižymi kokybe ir išskirtiniu skoniu, nes gaminant tortus naudojami tradiciniai ingredientai: sviestas, natūrali grietinėlė, kiaušiniai, cukrus, pienas ir kitos natūralios medžiagos – jokių sintetinių kvapiklių, skonio stipriklių ir pan.
Kokia šventė be torto? Nesvarbu – vestuvės, jubiliejus, krikštynos ar gimtadienis – tortas tapo neatsiejama kiekvienos šventės dalis. Skanus, didelis ir gražus – pagrindiniai reikalavimai tortui. Torto pjaustymo tradicija, kuriai daugiau nei 500 metų, turi tam tikrą prasmę. Egiptiečiai tikėjo, jog vestuvinio torto pjaustymas – sėkmingos santuokos garantas. O Europoje buvo manoma, kad tortai atneša sėkmę namams ir svečiams. Šiandien tortas – tai šventės kulminacija ir laukiamas vakaro momentas. „Šokolado meistrai“ tortai ir kiti konditerijos gaminiai gaminami su meile ir tik iš natūralių produktų.