Tortas „Violeta“. Šio torto biskvitai kepami su natūraliu medumi. Jie sutepami saldžiu sirupu su brendžiu, vėliau padengiami natūralios grietinėlės, sviesto ir karamelės kremu. Tortas brandinamas 12 valandų ir tik tada papuošiamas puriu „bezė“ kremu, apibarstomas džiovintomis spanguolėmis ir amareto pabarstukais. Uogų sezono metu, užsakius, galime papuošti ir šviežiomis uogomis. Natūralaus medaus, karamelės ir sviesto derinys sukuria nepakartojamą ansamblį, kuris priverčia skonio receptorius šokti aistringąjį tango.
Po ilgų bandymų, ingredientų derinimo ir išskirtinio skonio ieškojimų, „Šokolado meistrai“ pristato tortą, švelniai pavadintą „Violeta“.
„Šokolado meistrai“ garantuoja, kad tortas „Violeta“ nepaliks abejingų, juk ne veltui sakoma, kad logiką galima paneigti, o skonio ne.
Drąsiai galima teigti, kad „Šokolado meistrai“ gamina kone skaniausius tortus bei kitus gardėsius smaližiams visoje Lietuvoje. Be to, mūsų produkcija sulaukė didelio pasisekimo ir pagyrimų tokiose šalyse kaip Didžioji Britanija ir šokolado sostine tituluojamoje Belgijoje. Visgi mūsų talentingi konditeriai nesnaudžia, o nuolatos tobulėja ir ieško dar neatrastų skonių, kuriais galėtų nustebinti ir pradžiuginti savo reiklius pirkėjus.
Po ilgų bandymų, ingredientų derinimo ir išskirtinio skonio ieškojimų, „Šokolado meistrai“ pristato tortą, švelniai pavadintą „Violeta“. Šis tortas įkūnija ne tik subtilaus ir rafinuoto skonio derinį, kuris jau spėjo užkariauti smagurių simpatijas, bet ir pagarbą „Šokolado meistrai“ įkūrėjai Violetai, neseniai atšventusiai savo jubiliejų. Būtent jos idėjų, entuziazmo ir įgimto rafinuoto skonio dėka šiandien „Šokolado meistrai“ gamina ir prekiauja aukščiausios kokybės konditerijos gaminiais. Tad tortas, kuris iš pradžių turėjo būti pavadintas „Madona“ arba „Primadona“, įmonės darbuotojų sprendimu gavo gražų lietuvišką vardą „Violeta“. Tortas „Violeta“ kaip ir visa „Šokolado meistrai“ produkcija pasižymi itin aukšta natūralių žaliavų kokybe. Jame nėra maisto pakaitalų, skonio stipriklių, saldiklių ir pan. Viskas natūralu, pagaminta su meile, todėl be galo skanu. Taigi, kuo šį kartą nustebino „Šokolado meistrai“?
Torto „Violeta“ biskvitai kepami su natūraliu medumi. Šie biskvitai sutepami cukraus sirupu su aukštos kokybės brendžiu, vėliau padengiami natūralios grietinėlės ir karamelės kremu. Tortas brandinamas 12 valandų ir tik tada papuošiamas Amareto pabarstukais bei uogomis: vyšniomis, avietėmis arba šilauogėmis. Natūralaus medaus, karamelės ir grietinėlės derinys sukuria nepakartojamą ansamblį, kuris priverčia skonio receptorius šokti aistringąjį tango.
Nuostabiausias tortas! Tirpsta burnoje, daugiasluoksnis, trapus, švelnus, pilno skonio. Pradedant nuo balto, puraus kremo, iki paties apatinio sluoksnio ir karamelės traškučiais..mhhh Skonių simfonija. Rekomenduoja, net tiems kas nemegsta tortų, mažas gurmaniškas kąsnelis prie kavos tikrai nustebins!
Nuostabaus skonio medaus tortas….pats skaniausias…:))
Is tikruju nesitikejau, kad bus taip skanu! Aciu 🙂