Šokolado krepšeliai „Traškusis riešutėlis“
Šokolado krepšeliai „Traškusis riešutėlis“ – juodasis šokoladas, pieninis šokoladas, skrudinti lazdyno riešutai, alkoholis, kakavos trupiniai, grietinėlė, šokolado pabarstukai.
Šokolado krepšeliai „Traškusis riešutėlis“ – juodasis šokoladas, pieninis šokoladas, skrudinti lazdyno riešutai, alkoholis, kakavos trupiniai, grietinėlė, šokolado pabarstukai.
Amareto triufeliai – pieninis šokoladas, amareto pabarstukai, grietinėlė, lazdyno riešutai, alkoholis.
Tortas „Dainava“ – tai tikra klasika tapęs tortas, kuriame ir vėl karaliauja šokoladas. Tvirti riešutų morengo papločiai pertepami sviestiniu šokoladiniu kremu ir pagardinami alkoholiu. Tortas apliejamas šokoladine mase ir papuošiamas skaldytais riešutais. Morengas gaminamas pagal specialų „Šokolado meistrai“ receptą, kurio dėka išlieka tvirtas ir trapus, o aromatingi lazdyno ir žemės riešutai jam suteikia dar daugiau…
Tortas „Voveraitė“ – lazdyno, anakardžio ir migdolų riešutų morengas, perteptas švelniu pieninio šokolado grietinėlės ir migdolų riešutų sviesto kremu. Visas tortas apgaubtas pieninio šokolado skraiste ir papuoštas pieninio šokolado gilėmis. Ypatingai pamėgtas vaikų, bet sulaukia ir suaugusiųjų dėmesio.
Tartaletė su karamele – tai trapios tešlos tartarėlė su graikiniais, lazdyno, migdolų ir anakardžių riešutais, aplietais gardžia karamele. Minimalus spec. užsakymas 10 vnt. per 5-7 d.d.
Krepšelis su karamele ir spanguolėmis – tai trapios tešlos krepšeliai su džiovintomis spanguolėmis, graikiniais, lazdyno, migdolų ir anakardžių riešutais, aplietais gardžia karamele.
Krepšelis su karamele – tai trapios tešlos krepšeliai su graikiniais, lazdyno, migdolų ir anakardžių riešutais, aplietais gardžia karamele.
Itin maistingas baltojo šokolado ir kietojo sūrio skanėstas – su pistacijomis, migdolais, lazdyno riešutais, džiovintomis spanguolėmis ir džiovintais ananasais. Padengtas karameliniais traškučiais.