Vyno šokolado krepšeliai su kietuoju sūriu
Vyno šokolado krepšeliai su kietuoju sūriu – juodasis šokoladas, grietinėlė, baltasis šokoladas, pieninis šokoladas, kietasis sūris, migdolų riešutai, alkoholis, raudonas sausas vynas. Atgal
Vyno šokolado krepšeliai su kietuoju sūriu – juodasis šokoladas, grietinėlė, baltasis šokoladas, pieninis šokoladas, kietasis sūris, migdolų riešutai, alkoholis, raudonas sausas vynas. Atgal
Traškūs šokolado krepšeliai su kietuoju sūriu ir pistacijomis – juodasis šokoladas, pieninis šokoladas, traškus riešutų ir šokolado įdaras su sūdyta karamele, karameliniai dribsniai, kietasis sūris, pistacijų riešutai, alkoholis. Atgal
Šokolado krepšeliai su kietuoju sūriu ir juodosiomis alyvuogėmis – juodasis šokoladas, baltasis šokoladas, grietinėlė, alkoholis, juodosios alyvuogės, anakardžio riešutai, kietasis sūris, pieninis šokoladas. Atgal
Šokolado krepšeliai su kietuoju sūriu ir alyvuogėmis – baltasis šokoladas, grietinėlė, juodasis šokoladas, alyvuogės, kietasis sūris, alkoholis, pistacijų riešutai. Atgal
Džino triufeliai su kietuoju sūriu ir apelsinų žievelėmis – baltasis šokoladas, apelsinų žievelės, kietasis sūris, grietinėlė, džinas. Atgal
18 mėn. brandinto kietojo sūrio triufeliai – baltasis šokoladas, migdolų riešutai, kietasis sūris, grietinėlė, alkoholis. Atgal
Kietojo sūrio tortas. Vos juntamas saldumas jaučiamas tik trapiame torto pagrinde ir ant jo užteptame baltojo šokolado genaže. Tačiau pagrindiniu smuiku čia groja gurmaniškas varškės kremo sluoksnis su brandintu kietuoju sūriu. Tortas papuoštas pistacijomis ir graikiniais riešutais, kurie atkartoja sūrio salsvumą ir suteikia malonią tekstūrą. Kietieji sūriai dera praktiškai su visais vynais, todėl tikrai neapsiriksite…
Tortas „Napoleonas su kietuoju sūriu“. Klasikinį Napoleono tortą su spanguolėmis „Šokolado meistrai“ pagardino kietuoju sūriu ir suteikė jam naują amplua. Plonyčiai sluoksniuotos tešlos lakštai pertepami sviestiniu plikytu kremu su medumi ir kietuoju sūriu. Kremas pagardinamas džiovintomis spanguolėmis ir brendžiu. Kai klasikinį Napoleono tortą dažniausiai skanaujame su arbata ar kava, tai šis jo variantas puikiai derės…
Pistacijų tortas su kietuoju sūriu – švelnus vanilinis biskvitas, perteptas baltojo šokolado grietinėlės su kietuoju sūriu kremu ir liofilizuotomis (šaltyje džiovintomis) avietėmis. Tortas dekoruotas baltojo šokolado genažu ir papuoštas smulkintomis pistacijomis. Atgal
Karamelinis kietojo sūrio tortas – šio torto biskvitai kepami su natūraliu medumi. Tuomet biskvitai sutepami saldžiu sirupu su brendžiu, vėliau padengiami natūralios grietinėlės, sviesto ir karamelės kremu su kietuoju sūriu. Tortas brandinamas 12 valandų ir tik tada papuošiamas karameliniais traškučiais bei džiovintomis spanguolėmis. Saldus natūralaus medaus ir karamelės derinys su pikantišku kietojo sūrio poskoniu ir…