Šokolado krepšeliai su mėlynuoju pelėsiniu sūriu
Šokolado krepšeliai su mėlynuoju pelėsiniu sūriu – juodasis šokoladas, baltasis šokoladas, grietinėlė, mėlynasis pelėsinis sūris, džiovintos spanguolės, alkoholis.
Šokolado krepšeliai su mėlynuoju pelėsiniu sūriu – juodasis šokoladas, baltasis šokoladas, grietinėlė, mėlynasis pelėsinis sūris, džiovintos spanguolės, alkoholis.
Šokolado krepšeliai su kietuoju sūriu ir juodosiomis alyvuogėmis – juodasis šokoladas, baltasis šokoladas, grietinėlė, alkoholis, juodosios alyvuogės, anakardžio riešutai, kietasis sūris, pieninis šokoladas.
Šokolado krepšeliai su kietuoju sūriu ir alyvuogėmis – baltasis šokoladas, grietinėlė, juodasis šokoladas, alyvuogės, kietasis sūris, alkoholis, pistacijų riešutai.
Šokolado krepšeliai su karamele ir kietuoju sūriu – juodasis šokoladas, baltasis šokoladas, grietinėlė, kietasis sūris, karamelė, alkoholis.
Džino triufeliai su kietuoju sūriu ir apelsinų žievelėmis – baltasis šokoladas, apelsinų žievelės, kietasis sūris, grietinėlė, džinas.
18 mėn. brandinto kietojo sūrio triufeliai – baltasis šokoladas, migdolų riešutai, kietasis sūris, grietinėlė, alkoholis.
Kietojo sūrio tortas. Vos juntamas saldumas jaučiamas tik trapiame torto pagrinde ir ant jo užteptame baltojo šokolado genaže. Tačiau pagrindiniu smuiku čia groja gurmaniškas varškės kremo sluoksnis su brandintu kietuoju sūriu. Tortas papuoštas pistacijomis ir graikiniais riešutais, kurie atkartoja sūrio salsvumą ir suteikia malonią tekstūrą. Kietieji sūriai dera praktiškai su visais vynais, todėl tikrai neapsiriksite…
Marcipaninis tortas – tai burnoje tirpstantis marcipaninis tortas su žymiu, labiausiai pasaulyje vertinamu marcipanu iš Liubeko konditerijos gamyklos, kurio tiksli receptūra laikoma paslaptyje. Gurmanai ir kulinarai tikina, kad šis receptas yra autentiškiausias. Drėgnas, švelnus ir aromatingas, tortas gaminamas iš vanilinių biskvitų, perteptų šviežios grietinėlės, marcipano ir baltojo šokolado kremu su migdolų lazdelėmis. Aplietas lazdyno riešutų…
Žemuogių triufeliai – baltasis šokoladas, pistacijų riešutai, alkoholis, grietinėlė, liofilizuotos (šaltyje džiovintos) žemuogės.
Pistacijų tortas su kietuoju sūriu – švelnus vanilinis biskvitas, perteptas baltojo šokolado grietinėlės su kietuoju sūriu kremu ir liofilizuotomis (šaltyje džiovintomis) avietėmis. Tortas dekoruotas baltojo šokolado genažu ir papuoštas smulkintomis pistacijomis.