Spanguolių triufeliai
Spanguolių triufeliai – baltasis šokoladas, džiovintos spanguolės, juodasis šokoladas, alkoholis, grietinėlė.
Spanguolių triufeliai – baltasis šokoladas, džiovintos spanguolės, juodasis šokoladas, alkoholis, grietinėlė.
Šokolado krepšeliai su mėlynuoju pelėsiniu sūriu – juodasis šokoladas, baltasis šokoladas, grietinėlė, mėlynasis pelėsinis sūris, džiovintos spanguolės, alkoholis.
Tortas „Napoleonas su kietuoju sūriu“. Klasikinį Napoleono tortą su spanguolėmis „Šokolado meistrai“ pagardino kietuoju sūriu ir suteikė jam naują amplua. Plonyčiai sluoksniuotos tešlos lakštai pertepami sviestiniu plikytu kremu su medumi ir kietuoju sūriu. Kremas pagardinamas džiovintomis spanguolėmis ir brendžiu. Kai klasikinį Napoleono tortą dažniausiai skanaujame su arbata ar kava, tai šis jo variantas puikiai derės…
Karamelinis kietojo sūrio tortas – šio torto biskvitai kepami su natūraliu medumi. Tuomet biskvitai sutepami saldžiu sirupu su brendžiu, vėliau padengiami natūralios grietinėlės, sviesto ir karamelės kremu su kietuoju sūriu. Tortas brandinamas 12 valandų ir tik tada papuošiamas karameliniais traškučiais bei džiovintomis spanguolėmis. Saldus natūralaus medaus ir karamelės derinys su pikantišku kietojo sūrio poskoniu ir…
Trapūs sausainiai su spanguolėmis ir moliūgais. Vanilinės trapios tešlos sausainiai su džiovintomis spanguolėmis ir moliūgų sėklomis.
Sausainiai „Debesėliai su šokoladu“. Gardūs sausainiai su dribsnių traškučiais, džiovintomis spanguolėmis, saulėgrąžų branduoliais ir moliūgų sėklomis, sulipdytomis sutirštintu pienu.
Krepšelis su karamele ir spanguolėmis – tai trapios tešlos krepšeliai su džiovintomis spanguolėmis, graikiniais, lazdyno, migdolų ir anakardžių riešutais, aplietais gardžia karamele.
Trapūs sausainiai su saulėgrąžomis. Vanilinės trapios tešlos sausainiai su džiovintomis spanguolėmis ir saulėgrąžomis.