Triufeliai su pistacijomis
Triufeliai su pistacijomis – baltasis šokoladas, marcipanas, pistacijų riešutai, alkoholis.
Triufeliai su pistacijomis – baltasis šokoladas, marcipanas, pistacijų riešutai, alkoholis.
Traškūs šokolado krepšeliai su kietuoju sūriu ir pistacijomis – juodasis šokoladas, pieninis šokoladas, traškus riešutų ir šokolado įdaras su sūdyta karamele, karameliniai dribsniai, kietasis sūris, pistacijų riešutai, alkoholis.
Šokolado krepšeliai su kietuoju sūriu ir alyvuogėmis – baltasis šokoladas, grietinėlė, juodasis šokoladas, alyvuogės, kietasis sūris, alkoholis, pistacijų riešutai.
Kietojo sūrio tortas. Vos juntamas saldumas jaučiamas tik trapiame torto pagrinde ir ant jo užteptame baltojo šokolado genaže. Tačiau pagrindiniu smuiku čia groja gurmaniškas varškės kremo sluoksnis su brandintu kietuoju sūriu. Tortas papuoštas pistacijomis ir graikiniais riešutais, kurie atkartoja sūrio salsvumą ir suteikia malonią tekstūrą. Kietieji sūriai dera praktiškai su visais vynais, todėl tikrai neapsiriksite…
Žemuogių triufeliai – baltasis šokoladas, pistacijų riešutai, alkoholis, grietinėlė, liofilizuotos (šaltyje džiovintos) žemuogės.
Pistacijų tortas su kietuoju sūriu – švelnus vanilinis biskvitas, perteptas baltojo šokolado grietinėlės su kietuoju sūriu kremu ir liofilizuotomis (šaltyje džiovintomis) avietėmis. Tortas dekoruotas baltojo šokolado genažu ir papuoštas smulkintomis pistacijomis.
Pistacijų tortas – švelnus vanilinis biskvitas, perteptas baltojo šokolado grietinėlės su pistacijomis kremu ir liofilizuotomis (šaltyje džiovintomis) avietėmis. Tortas dekoruotas baltojo šokolado genažu ir papuoštas smulkintomis pistacijomis.