Sausainiai – tai maži konditerijos stebuklai, iškepti iš miltų. Gali būti formuojami apskritimo, kvadrato, rombo, juostelių, žvaigždučių ir kitokiomis formomis. Į tešlą dėl skonio kartais dedami džiovinti vaisiai, riešutai, grūdai. Sausainiai gali būti kepami su šokoladiniu, kreminiu, aguoniniu ir kitais įdarais jų viduje arba tarp sausainių…
Pavyzdžiui, „Biskotti“ sausainius smagu kramsnoti mirkant į kavą ir šnekučiuojantis su draugais, o krekeriai puikiai tinka prie alaus… Sveikuoliams turėtų patikti sausainiai su riešutais arba džiovintais vaisiais… „Šokolado meistrai“ sausainiai gaminami tik iš natūralių ingredientų, todėl nestovi parduotuvių lentynose visą amžinybę, produktus į savo firmines parduotuves pristatome kasdien, todėl galime drąsiai, iškelta galva pasakyti, kad mūsų produkcija visada šviežia ir kokybiška.