Tortai su šokoladu

Tortai su šokoladu

 

Šokolado meistrai nebūtų Šokolado meistrai jei jų mėgstamiausias deserto ingridientas nebūtų šokoladas! Mes jį mėgstame dėl visų jo stebuklingų savybių, tonizuojančio ir nuotaiką keliančio poveikio. Mums jis suteikia energijos optimizmo! O artėjant Šv. Valentino dienai, labiausiai jis mus žavi savo afrodiziakinėmis savybėmis ir gebėjimu sužadinti laimės hormonų gamybą. Na, bet grįžkime prie desertų. Šokolado meistrų parduotuvėse tortų su šokoladu gausybė išties gali šiek tiek apsvaiginti.

Sodrūs šokoladiniai tortai

Patiems didžiausiems šokolado fanams mes siūlome prabangius ir sodrius karčiojo šokoladinio biskvito tortus perteptus gryno belgiško šokolado masės kremu, pagardintu grietinėle ir brendžiu. Su vyšniomis ar prabangiu marcipanu. Mėgstantiems netikėtus skonius siūlome išbandyti šokoladinį tortą su Džiugo sūriu. Tai bus saldi nuodėmė! Tarsi begėdiškai didelis triufelis. Klampus ir tirpstantis burnoje... Tokie tortai sukurti lėtam mėgavimuisi. Tai lyg brandus vynas. Reikia pajusti visus skonius ir poskonius, saldžias ir karčiąsias natas.

Be abejonės, sodrūs šokoladiniai tortai, puikiai tiks prabangios šventinės vakarienės kulminacijai. Taip pat kaip ir jaukiems pusryčiams prie puodelio kavos. O triufelinio torto gabalėlis, solidžios konferencijos metu, nepadarytų gėdos, net jei jos šeimininkas būtų pats prezidentas.

Tortai su šokoladu

Žinoma, šokoladas nevisuomet turi groti pirmuoju smuiku. Jis toks pat geras komandos narys, kaip ir solistas. Subtilus šokolado gabalėlių traškesys, plaktos grietinėlės kreme, suskambės visiškai kitame amplua. Greit išsisklaidžius kvapios grietinėlės kerams, šokoladas vis dar glostys jūsų gomurį, primindamas savo karališką istoriją. O parankėje su riešutais ar karamele sušoks tikrą skonių tango. Ilga jų draugystė mena begalę saldžių švenčių ir laimingų smaližių veidų.

Vestuvės, jubiliejai, šeimos ir žinoma, mūsų mažųjų šventės, puikuojasi tortais su šokoladu. Jie įtinka ir gurmanams ir mažiau įnoringiems skoniams. Šokolado meistrai renkasi aukščiausios kokybės belgišką Callebaut šokoladą. Atkreipkite dėmesį į tai, kad jei viena iš sudedamųjų torto dalių yra šokoladas, tai ženklas, kad torto kokybė neturėtų nuvilti. Konditeriai, kurie savo gaminiams renkasi tikrą šokoladą, o ne jo pakaitalus - ir kitus produktus renkasi kruopščiai bei atsakingai.

Tortų dekoravimas šokoladu

Šokoladas - puiki medžiaga tortų dekoravimui. Yra daug būdų papuošti tortą, bet vienas iš skaniausių būdų, mūsų manymu, yra puošimas šokoladu. Tas pats šokoladas gali būti įvairių formų ir tekstūrų. Tortą padengiant minkštu šokoladinio triufelio masės kremu, galima išgauti įvairias tekstūras. Lygus, banguojantis ar netvarkingai apteptas. Gal tiesiog aplietas šokoladu? O kur dar neribotos šokolado drožlių panaudojimų galimybės. Lyg apsnigtas puriu šokoladu ar monumentalus lyg tikras meno kūrinys. Ant mažųjų (ir ne tik) smaližių tortų mielai įsitaisys šokoladinis meškutis su zuikeliu.

Svarbiausia, kad visada galite tikėtis tobulo skonio ir kokybės. Šokoladas gyvena ne tik šokoladinio saldainio popierėlyje, bet ir skaniausiuose tortuose bei kepiniuose. Ragaukite ir būkite dar laimingesni, nes šokolado skonis gali prilygti net mylimojo bučiniui!

Dėmesio! Bet koks „Šokolado meistrai“ tinklapyje pateiktas, bet kokio pobūdžio turinys, yra saugomas autorinių teisių ir kitų nuosavybės teisės įstatymų ir apribojimų, todėl be „Šokolado meistrai“ administracijos sutikimo draudžiama kopijuoti ar kitaip naudoti tinklalapyje esantį turinį.

  • Proginių tortų gamyba „Šokolado meistrai“ „Šokolado meistrai“ Pagal Jūsų pageidavimą pagaminsime bet kokios formos, išvaizdos ir dydžio proginius tortus...
    Išsamesnė informacija

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4