Bene skaniausi tortai Vilniuje ir Kaune

„Šokolado meistrai“ tortai pasižymi kokybe ir išskirtiniu skoniu, nes gaminant tortus naudojami tradiciniai ingredientai: sviestas, natūrali grietinėlė, kiaušiniai, cukrus, pienas ir kitos natūralios medžiagos - jokių sintetinių kvapiklių, skonio stipriklių ir pan.

Aukščiausios kokybės tortai

Aukščiausios kokybės tortai

Kokia šventė be torto? Nesvarbu - vestuvės, jubiliejus, krikštynos ar gimtadienis - tortas tapo neatsiejama kiekvienos šventės dalis. Skanus, didelis ir gražus – pagrindiniai reikalavimai tortui. Torto pjaustymo tradicija, kuriai daugiau nei 500 metų, turi tam tikrą prasmę. Egiptiečiai tikėjo, jog vestuvinio torto pjaustymas - sėkmingos santuokos garantas. O Europoje buvo manoma, kad tortas atneš sėkmę namams ir svečiams. Šiandien tortas - tai šventės kulminacija ir laukiamas vakaro momentas. „Šokolado meistrai“ visus tortus ir kitus konditerijos gaminius gamina su meile ir tik iš natūralių produktų.

  • Žaliosios arbatos tortas
  • Šokoladinis džiugo sūrio tortas
  • Šokoladinis „Džiugas“ sūrio tortas su alyvuogėmis
  • Triufelinis tortas su vyšniomis
  • Triufelinis tortas su marcipanu
  • Tortas su maskarponės sūriu
  • Tortas „Čili“
  • Tortas „Šokolado meistrai“
  • Tortas „Violeta“
  • Tortas „Traškioji vyšnaitė“
  • Tortas „Purienytė“
  • Tortas „Napoleonas“
  • Tortas „Napoleonas" su kietuoju sūriu
  • Tortas „Kurmio kalniukas“
  • Tortas „Kupstas“
  • Tortas „Kelmas“
  • Tortas „Karališkoji aguonėlė“
  • Tortas „Dainava“
  • Tortas "Jubiliejinis"
  • Tortas "Jaunystė"
  • Suflė tortas
  • Spanguolinis tortas
  • Pelėsinio sūrio tortas
  • Medaus tortas
  • Marcipaninis tortas
  • Karamelinis kietojo sūrio tortas
  • Karališkasis tortas
  • Gaivusis vaisių tortas
  • Gaivusis uogų tortas
  • Bavariškojo šokolado tortas
  • 12 mėn brandinto „Džiugas“ sūrio tortas

Draugaukim

  • Proginių tortų gamyba „Šokolado meistrai“ „Šokolado meistrai“ Pagal Jūsų pageidavimą pagaminsime bet kokios formos, išvaizdos ir dydžio proginius tortus...
    Išsamesnė informacija

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4