Grynas aukščiausios kokybės rankų darbo šokoladas

Šokolado dovanojimas - subtilus bendravimas: užuomina, padėka, nuoširdus dėmesys ir pačios saldžiausios paslaptys...

Rankų darbo aukščiausios kokybės šokoladas

Šokoladas

Tikro šokolado dovanojimas yra nepakartojamas dėmesio ir šiltų jausmų išraiškos gestas. Tai universali dovana: ja galite nustebinti savo simpatiją, pavaišinti kolegas, padovanoti mylimajai arba galų gale patys suvalgyti. Moterys tokią dovaną puikiai įvertins, nes, mielieji, ne tik deimantai yra geriausi dailiosios lyties atstovių draugai.

„Šokolado meistrai“ gamina ir prekiauja rankų darbo rūšiniu šokoladu, pagamintu iš vienų garsiausių ir seniausių pasaulyje šokolado gamintojų „Callebaut“ bei „Belcolade“ žaliavų. Rūšinis šokoladas pasižymi ypatingomis skoninėmis savybėmis, kurias įgauna tam tikro regiono kakavmedžių derlius. Išskirtinės kiekvienos kakavos pupelės skoninės charakteristikos rūšiniam šokoladui suteikia „charakterį“, kuriam tiesiog sudėtinga atsispirti.

„Šokolado meistrai“ nebijo būti drąsūs ir nesibaimina ieškoti naujų, netradicinių skonių, kuriuos dažniausiai puikiai įvertina pirkėjai. Tokiu būdu originalų išskirtinio belgiškojo šokolado skonį paįvairiname natūraliais priedais. Taip drąsių eksperimentų ir ilgametės patirties dėka sukūrėme unikalius produktus, pavyzdžiui, rūšinį šokoladą su saulėje džiovintais pomidorais, alyvuogėmis ar pelėsiniu sūriu – tai produktai, kurių neįsigysite paprastoje parduotuvėje, nes harmoningas šių skonių derinys užgimsta tik mūsų šokolado dirbtuvėse.

„Meilė – tai viskas, ko Jums reikia. Tačiau truputis šokolado prieš ir po niekada nepakenks.“

amerikiečių karikatūristas Charles M. Schulz

„Šokolado meistrai“ darbuotojai nuolat dalyvauja geriausių pasaulyje šokolado gamintojų organizuojamuose mokymuose ir seminaruose – taip mes stengiamės neatsilikti nuo laiko dvasios ir pirkėjams pateikti aukščiausios kokybės šokolado gaminius, kuriuos gaminant nenaudojami jokie dirbtiniai priedai bei pakaitalai: skonio stiprikliai, aromatizatoriai, saldikliai, konservantai ir panašiai.


Pagrindiniai „Šokolado meistrai“ prioritetai - kokybė, kokybė ir dar kartą kokybė. Todėl, mieli pirkėjai, visuomet laukiame Jūsų atsiliepimų - pagyrimų ir kritikos: pagyrimai mums yra didžiausias atlygis už pastangas ir stimulas vystyti savo veiklą, o kritika padeda tobulėti ir nepamesti krypties.

Dėkojame, kad domitės mūsų produktais ir pas mus perkate.
Maloniai laukiame Jūsų firminėse „Šokolado meistrai" parduotuvėse!

  • Proginių tortų gamyba „Šokolado meistrai“ „Šokolado meistrai“ Pagal Jūsų pageidavimą pagaminsime bet kokios formos, išvaizdos ir dydžio proginius tortus...
    Išsamesnė informacija

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4