Nauji skoniai papildė triufelių kolekciją!

 

Džiaugiamės pristatydami visiškai naujus skonius, papildžiusius gausią Šokolado meistrų triufelių kolekciją.Gaivūs nauji triufeliai su liofilizuotom avietėmis, braškėmis, pasiflorais ir obuoliukais. Spalvingi, gaivūs ir kupini vasaros skonio!

Liofilizuotos uogos ir vaisiai dabar ypač populiarūs. Kai visi tiesiog pamišę dėl sveikos gyvensenos ir kuo natūralesnių produktų, Šokolado meistrai rūpinasi sveikesniais ir kuo natūralesniais skanumynais. Liofilizacija - tai uogų džiovinimas dideliame šaltyje. Liofilizacijos metu nenaudojami jokie konservantai, cheminės medžiagos ar kiti maistiniai priedai. Išlieka beveik 100% visų vitaminų ir maistinių medžiagų. Trumpai tariant, liofilizuotos uogos, nuo kątik nuskintų skiriasi tik tuo, kad jose nėra vandens. Traškios ir purios tekstūros, spalvingi ir kvapnūs gabalėliai puikuojasi ant naujųjų Šokolado meistrų triufelių. Jų skonis ir kvapas - nunešantis į nerūpestingą vaikystę – nejučia vėl išties ranką jų paragauti.

Paragaukite miško uogų triufelių su liofilizuotomis avietėmis ar aplietų braškiniu šokoladu, žemuoginių triufelių su liofilizuotomis braškėms ir pistacijomis, egzotiškų mango skonio triufelių su pasiflorais ir citrininių su obuoliukais. Kvapnūs, šiek tiek rūgštoki saldainiai puikiai tiks tiek prie arbatos tiek su baltuoju vynu ar šampanu!

Klasikinių triufelių mėgėjams irgi turime naujienų! Parduotuvių lentynose jau puikuojasi spygliuoti triufeliai ir šokoladiniai krepšeliai su lazdyno riešutų nuga. Tiesiog tirpstantys burnoje! Dar vienas naujas skonis – krepšeliai su karamele ir Parmezanu. Sūrios karamelės skonis, juodojo šokolado krepšelyje, puikiai dera su jau pamėgto brandinto kietojo, Parmezano, sūrio kremu. O elegantiškas, migdolu puoštas šokoladinis krepšelis, viduje slepia skysto marcipano įdarą.

Mūsų triufeliai pasižymi ne tik geromis skoninėmis savybėmis, bet ir savo išvaizda. Klientai dažnai užsisakydami proginį tortą, užsisako ir prie jo derančių triufelių ar krepšelių. Džiugu, kad dabar galime pasiūlyti ir šiuo metu karaliaujančios, rausvos spalvos triufelius. Jie puikiai derės prie mergaitiškai rožinių tortų, sukurdami tikrą „POP“ nuotaiką. Ir be jokios abejonės, gražiai derės baltų ar melsvų „vintažinių“ tortų draugijoje.

Dėmesio! Bet koks „Šokolado meistrai“ tinklapyje pateiktas, bet kokio pobūdžio turinys, yra saugomas autorinių teisių ir kitų nuosavybės teisės įstatymų ir apribojimų, todėl be „Šokolado meistrai“ administracijos sutikimo draudžiama kopijuoti ar kitaip naudoti tinklalapyje esantį turinį.

  • Proginių tortų gamyba „Šokolado meistrai“ „Šokolado meistrai“ Pagal Jūsų pageidavimą pagaminsime bet kokios formos, išvaizdos ir dydžio proginius tortus...
    Išsamesnė informacija

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4