Naujas unikalaus skonio „Šokolado meistrai“ tortas

Naujas unikalaus skonio „Šokolado meistrai“ tortas

Po ilgų bandymų, ingredientų derinimo ir išskirtinio skonio ieškojimų, „Šokolado meistrai“ pristato naują tortą, švelniai pavadintą „Violeta“.

Drąsiai galima teigti, kad „Šokolado meistrai“ gamina kone skaniausius tortus bei kitus gardėsius smaližiams visoje Lietuvoje. Be to, jų produkcija sulaukė didelio pasisekimo ir pagyrimų tokiose šalyse kaip Didžioji Britanija ir šokolado sostine tituluojamoje Belgijoje. Visgi šie talentingi konditeriai nesnaudžia, o nuolatos tobulėja ir ieško dar neatrastų skonių, kuriais galėtų nustebinti ir pradžiuginti savo reiklius pirkėjus.

Po ilgų bandymų, ingredientų derinimo ir išskirtinio skonio ieškojimų, „Šokolado meistrai“ pristato naują tortą, švelniai pavadintą „Violeta“. Šis tortas įkūnija ne tik subtilaus ir rafinuoto skonio derinį, kuris jau spėjo užkariauti smagurių simpatijas, bet ir pagarbą „Šokolado meistrai“ įkūrėjai Violetai, neseniai atšventusiai savo jubiliejų. Būtent jos idėjų, entuziazmo ir įgimto rafinuoto skonio dėka šiandien „Šokolado meistrai“ gamina ir prekiauja aukščiausios kokybės konditerijos gaminiais. Tad tortas, kuris iš pradžių turėjo būti pavadintas „Madona“ arba „Primadona“, įmonės darbuotojų sprendimu gavo gražų lietuvišką vardą „Violeta“. Tortas „Violeta“ kaip ir visa „Šokolado meistrai“ produkcija pasižymi itin aukšta natūralių žaliavų kokybe. Jame nėra maisto pakaitalų, skonio stipriklių, saldiklių ir pan. Viskas natūralu, pagaminta su meile, todėl be galo skanu. Taigi, kuo šį kartą nustebino „Šokolado meistrai“?

Torto „Violeta“ biskvitai kepami su natūraliu medumi. Šie biskvitai sutepami cukraus sirupu su aukštos kokybės brendžiu, vėliau padengiami natūralios grietinėlės ir karamelės kremu. Tortas brandinamas 12 valandų ir tik tada papuošiamas Amareto pabarstukais bei uogomis: vyšniomis, avietėmis arba šilauogėmis. Natūralaus medaus, karamelės ir grietinėlės derinys sukuria nepakartojamą ansamblį, kuris priverčia skonio receptorius šokti aistringąjį tango.

„Šokolado meistrai“ garantuoja, kad tortas „Violeta“ nepaliks abejingų, juk ne veltui sakoma, kad logiką galima paneigti, o skonio ne.

 

Dėmesio! Bet koks „Šokolado meistrai“ tinklapyje pateiktas, bet kokio pobūdžio turinys, yra saugomas autorinių teisių ir kitų nuosavybės teisės įstatymų ir apribojimų, todėl be „Šokolado meistrai“ administracijos sutikimo draudžiama kopijuoti ar kitaip naudoti tinklalapyje esantį turinį.

  • Proginių tortų gamyba „Šokolado meistrai“ „Šokolado meistrai“ Pagal Jūsų pageidavimą pagaminsime bet kokios formos, išvaizdos ir dydžio proginius tortus...
    Išsamesnė informacija

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4